Apps og babyudstyr

Nu om dage bliver det hele mere og mere teknologisk. Faktisk er vi kommer dertil hvor en del af det nye babyudstyr som sendes på marked har forskellige funktioner der spiller sammen med din tablet eller smartphone. Især fædre vil jo gerne at det hele skal være så teknisk som muligt, så hvorfor ikke benytte dette til at øge deres interesse i barnets første leveår?
Det kan være en juniorseng med lyd og lys eller en bamse der kan gå. Lad os ligge ud med at på et ret smart stykke babyudstyr som du kan styre med en App.

Læs mere her på Sådan vælger du den rigtige babyseng

Fisher 4 i en vugge – teknologisk babyudstyr

Vugge og juniorseng til dit barn

Her kombineres både vugge, uro, musik afspiller og overhead med lys i en smart teknologisk enhed.
Dette er innovation på sit højeste. Vuggen kan gynge både frem og tilbage eller fra side til side i forskellige bevægelser og tempoer. Der er 2 indstillinger for hældning, medfølger 16 sange og en lang række naturlyde. Overover er der en uro med lys, og det bedste af det hele? Det kan alt sammen styres fra din mobiltelefon eller ipad. Dette er tekno babyudstyr på sit højeste.
Du åbner simpelthen appen og styre gyngen eller vuggen lige fra din telefon. Vugge har 6 forskellige gynge hastigheder, så det er nemt at finde den rytme som passer til barnet lige nu. Med den smarte uro og lydene, er dette et stykke babyudstyr som helt sikkert vil holde dit barn underholdt i rigtig mange timer. Se f.eks. side som Babylux hvad de får ind af nye tekno udstyr til babyer.

Læs også: Babylux – inspiration til din baby

En anden mulighed for at bruge sin mobiltelefon som et stykke baby udstyr, er at download en App som forvandler den til en effektiv babymonitor.

Der er derudover også en lang række forskellige typer af babyudstyr som du har kan styre lyd eller lys i, via en App, men vi er også første lige startet på denne teknologi. Så jeg forventer at vi fremover vil komme til at se langt flere eksempler på babyudstyr der kan styres via mobilen.

Læs også: Hvilke typer af baby udstyr bør man vælge?

Hvorfor gøre babyudstyr mere teknologisk?

Men hvorfor overhoved pille ved noget så helligt som ens barns kære babyudstyr? Hvorfor have musik i sin barnevogn eller lys i sin bæresele? Svaret er ret simpelt.. fordi vi kan, og fordi vi elsker nye ting. Blot det at man via mobiltelefonen, nemt kan tænde og slukke for et lille LED lys i sin barnevogn, gør den pludselig meget mere interessant for mange fædre. Er der så samtidig lyd i barnevognen, så er det jo helt fanatisk. Det med at man kan styre baby legetøj eller andet babyudstyr med en App, er noget forholdsvis nyt, men også et område med stor potentiale. Ikke fordi tingene bliver nemmere at bruge eller mere brugbart for barnet, men fordi man nu begynder at kombinere forskellige ting på kryds og tværs. F.eks. en lille ting, som at indbygge en babyalarm i sin barnevogn, er for mange ret praktisk, selvom det stadig for mange vil virke ret lav teknologisk.

Læs også: Smart og dyrt babyudstyr til dit barn

Teknologien er kommer for at blive, og vi kan lige så godt tage godt imod den, frem for at forsøge at holde den på afstand. Før eller siden vil den indhente os, og så er det jo kun en fordel at vi er bekendte med den.