Bedste Iphone Apps 2014

Alle de bedste iPhone apps på ét sted – hvad mere kan man bede om?

Udstyr som autostol til dit barnApples App Store kan prale af en af ​​de mest omfattende samlinger af apps denne side af solen. Inde du kan stort set finde noget – og vi mener noget. Men hvad er de bedste og , endnu vigtigere, der er værd at have på din iPhone? Skal du kunne styre dit babyudstyr med en app? Hvor teknologisk skal en autostol eller barnevogn være? Læs mere om dette her på Apps til babyudstyr

I et forsøg på at lokalisere, hente og afprøve de bedste apps til iPhone i 2013 har vi været fifle med ansøgninger hele året for at give dig en liste over de bedste apps i tiden op til jul. Vi vil løbende tilføje 10 nye programmer til denne liste hver uge som 25 december tilgange.

At holde orden har vi besluttet ikke at medtage de store apps, hver mand og hans hund kender til – Facebook, Twitter, Instagram , Google Mail og lignende. I stedet fokuserer vi på nyttige programmer , der kunne have smuttede under din radar.

Så uden videre, her er vores pick af de bedste.
Scanbot – 0,69 DKK

Jeg er den slags fyr, der kan lide at digitalisere alle hans kvitteringer , så jeg har altid bevis for ting, jeg har betalt for , og så jeg kan vide, hvor mine penge går. Der er en masse scanning apps til iPhone derude, men jeg har fundet en ny favorit. Scanbot er en smule anderledes end andre iPhone scanning apps, på den måde at det fanger scanninger en kæmpestor 200 dpi , hvilket er den samme opløsning mest flatbedscannere gør. Dette betyder at du får mere detaljerede håndholdte scanninger end nogensinde. Den app indeholder også must-have standarder såsom kantdetektering , så kun det dokument, du scanner scannes og ikke det omkringliggende område (som en bordplade ). Den app understøtter også en række cloud-tjenester til automatiske uploads.
Carousel af Dropbox – gratis

Normalt er jeg altid sige det sidste, iOS har brug for er et andet foto app, men Carousel af Dropbox er en smule anderledes. Stedet for at være en anden Instagram klon , Carousel er et foto management app, der automatisk gemmer og uploads hvert billede du tager med din iPhone ved fuld opløsning. Den app viser billeder i flotte tidslinjer og lader dig dele dine fotos med venner. Dette er en del af Dropbox flytning til at blive mere end bare en standard cloud storage firma , og jeg formoder, vi vil se flere niche apps som denne fra virksomheden i fremtiden.
Monument Valley – 2,49 DKK

kostumerMonument Valley er et af de spil , der gør du forundres over hvor cool multi-touch spil kan være, og som også gør dig awestruck på samme tid , fordi det ser så smuk. I det spil, du hjælpe prinsesse Ida navigere rundt surrealistiske arkitektoniske labyrinter med umulige geometri – at manipulere verden for at hjælpe hende rydde en sti gennem det. Næsten lige så smuk som grafikken er de ledsagende lydeffekter. Det er et kort spil , men værd at prisen.
Cloak – Incognito -tilstand for Real Life – gratis

“Cloak skraber Instagram og Foursquare for at lade dig vide, hvor alle dine venner , ‘venner ‘, og nonfriends er på alle tidspunkter , så du aldrig behøver at løbe ind i den eneste ene. Tænk på det som den asociale netværk.”

Thats den første linje i beskrivelsen for Cloak app og det er betaget titusindvis af mennesker siden. Det er måske den perfekte modgift til vores over -sharing kultur. Cloak giver dig mulighed for aktivt at undgå alle, der gesom, men ikke rigtig. Kendsgerning , den app opfordrer dig til ” Hate følge” folk – følg folk du hader on location sharing sites bare så du kan undgå dem i det virkelige liv. Lige nu kun Instagram og Foursquare er understøttet , men selskabet arbejder på at tilføje Facebook support snart også.
Ugens UK – gratis

Jeg har læst The Week i år. Jeg har ofte kaldt magasinet “Twitter of Print” , fordi hvis smukt opsummerer nyheden om den forløbne uge fra alle de store aviser og internetsider i en imponerende designet magasin.

med24-slankekurJeg har abonneret på en række digitale magasiner gennem årene og The Week få rekvisitter for at være den digitale mag med det bedste interface. Mange magasiner forsøger at gøre deres apps til overdådige med unødvendige eye-candy eller meningsløse funktioner. Ugen skyr at for fremragende navigation, en ren grænseflade , og en fantastisk måde at gennemse tidligere spørgsmål. På brugernes første skærmbillede kan simpelthen knalde igennem en stak af emner stablet oven på hinanden for at finde det, de leder efter – det er simpelthen genialt.

Ugen kræver et abonnement for fuld adgang , men enhver, der downloader app kan prøve det gratis i 14 dage. Også app har netop tilføjet en forbedret Daily Briefing sektion , der indeholder 10 vigtige fakta om dagen ; selskab nyheder, markeder og finansielle samtaleemner ; og et udvalg af inspirerende citater , hvilket gør Ugens en app jeg nu til dagligt.
Spermy Journey – Et løb til ægget ! – gratis

Nogensinde ønske du kunne vide, hvad det var at være en enkelt sædcelle væddeløb ned en kvindes livmoder ? Nå nu kan du! Spermy Journey er et spil (som sandsynligvis fik gennem Apples censorer ved sheer held ), der giver dig mulighed for at spille som en enkelt sædcelle , som du race ned en kvindes livmoder , dodging sure vaginale sekreter (brutto) på din vej til æggelederen , hvor du endelig vride din vej ind i ægget.

Nej, ingen af ​​hvad jeg skrev var en joke. Dette er faktisk spillet. Det er en unik tage på racing spil for at sige det mildt. Der er 36 forskellige niveauer, hvor du kan spille fem forskellige tegn ( Average Joe , The Mailman , The Cable Guy , The Athlete og IronPants Tech Geek ), da de kapløbet om at imprægnere hvad der formentlig er en meget løs kvinde ( Postbudet og Hybridmanden Kom nu !). Undervejs sæden kan indsamle mønter og få magt ups , herunder øget hastighed , øget udholdenhed , og uovervindelighed.

Godspeed til jer alle.
AirHelp – gratis

udklaedningTakket være EU regler passagererne kan få op til € 600 i kompensation, hvis deres fly er forsinket , aflyst eller overbooket. Men som med de fleste bestemmelser , kan processen med at få dine penge tilbage være en papirarbejde mareridt. Det er her AirHelp kommer i. Du skal blot starte en ny påstand i app , indtaste alle de oplysninger ( flyoplysninger , dit navn, osv.) og den app spytter ud af præcis hvor meget du er berettiget til. AirHelp derefter får at arbejde håndtere alt papirarbejdet for dig. Hvis det lykkes at få din kompensation de holder 25% af det , mens du får 75%. Virker som en god deal, da der er ingen gebyrer , hvis de ikke er en succes, og da du ikke behøver at løfte en finger for at få dine penge.
MyScript Calculator – gratis

Dette er en fantastisk app til studerende, ingeniører, eller ethvert erhverv , der bygger på skrible ned matematik formler. Mens lommeregner apps gør det nemt at punch i simple ligninger , er det ofte komplekse og forvirrende at skrive i beføjelser , rødder og eksponenter ( 7 ² , √ , ∛ , e ³ ). Nå , ikke mere! MyScript Calculator kan du nemt drage nogen matematiske ligninger med fingrene og app vil konvertere dine skriblerier til digital tekst og give dig et svar på samme tid. Det er en genial løsning på et irriterende problem.
UP kaffe – gratis

Denne app er af skaberne af Jawbone UP fitness band – og det er noget de fleste kaffedrikkere bør nok tage et kig på. Brug UP Kaffe med din UP fitness band app vil fortælle dig, hvordan dine daglige kopper kaffe påvirker din søvn natten – og din produktivitet hele dagen. Den app fungerer ved at brugeren indtaste hvornår og hvor meget kaffe , han eller hun drikker. Den Up Coffee app bruger derefter algoritmer til at opdage ændrede bevægelsesmønstre i løbet af dagen og natten via UP bandet. Det er en fantastisk måde at lære, hvis der efter middagen kaffe er at holde dig op efter timer.
Jet Bil Stunts – 1,49 DKK

Dette spil er bare freaking awesome. Vi elsker det. Ingen andre racerspil har grebet vores opmærksomhed i så lang , uafbrudt periode. Konceptet er simpelt og gameplayet er smuk. For at være ærlig : Det er måske et af de bedste spil til rådighed for iPhone og iPad – og på kun DKK 0,69 , det er en absolut stjæle.

Jeg vil også foreslå, at give denne ene et kig fremad af efterfølgeren :. Jet Bil Stunts 2. Det originale spil er enklere og meget mere tilfredsstillende. Efterfølgeren er god, men det føles som bygherren har forsøgt at gøre for meget , og som følge heraf har mistet essensen af ​​, hvad der gør Jet Bil Stunts så godt.

Det er ikke et racerspil, per se – selvom du er tildelt for hastighed og køreevner. Den virkelige USP af spillet er layoutet og sammensætningen af ​​de spor, der er platforme opstaldet på himlen , højt over jorden. Du er nødt til at foretage enorme hop ved hjælp af din bils jetpack , navigere sløjfer og gør dit bedste for ikke at falde af sporet.

Hvis du kan lide at køre spil , og du ikke allerede ejer denne titel , stop hvad du laver lige nu , hovedet over til App Store og hente den!
Habit List – 1,99 DKK. Lige nu ret praktisk løsning til babyudstyr som barnevogn, autostol, bæresele eller en babyalarm.

slankeprodukterDer er ingen mangel på at gøre listen apps i App Store , men de alle gå glip af en vigtig pointe: Mange af os skabe daglige lister over ting, vi skal gøre , ting som gentager flere dage om ugen. Det er, hvor skønhed Habit List kommer i. Det kan du oprette tilbagevendende lister ( Sig: ” Workout hver mandag , onsdag og fredag) automatisk. Du knalde dine emner fra listen efterhånden som du fuldfører dem og automatisk dukker op den næste dag, du vil have dem til. Jeg har brugt Habit List for måneder, og det er tjent en eftertragtet plads på min iOS dock.
Airbnb – Gratis

Jeg er overrasket over , hvor mange mennesker ikke kender Airbnb. Det er den app / service, der giver dig mulighed for at finde en bolig i stort set alle lokale rundt omkring i verden. Du skal bare indtaste de datoer, du skal hen, og den by, du kommer til , og du får en liste over tilgængelige boliger lokale lejer ud i området. Airbnb er en stor (og ofte bedre og billigere) alternativ end at leje et hotel eller vandrehjem , og er næsten altid en meget bedre måde at få den ” lokales ” oplevelse af et sted.
Duolingo – Gratis

Hvis du vil være rejser eller andet sted, det skader aldrig at lære det lokale sprog. I fortiden betød dette at deltage i en klasse eller læse kedelige sprog guider. Men app nu gøre at lære et sprog meget lettere – og sjovere. Duolingo fungerer som et spil næsten , så du kan spore dine fremskridt og ramte mål som du hen ad vejen. Den app giver brugerne mulighed for at lære spansk, fransk , tysk, portugisisk , italiensk og engelsk. Det er helt gratis og ikke har nogen annoncer. Hvordan de er til gavn , kan du spørge? Fordi de erfaringer , du tager har en skjult fordel: det hjælper virksomheden oversætte virkelige verden tekster på det sprog, du er ved at lære , som hjælper dem oversætte internettet til andre sprog. Bedst af alt, er den app er videnskabeligt bevist ved en uafhængig undersøgelse for at være mere effektiv end en et semester universitetsuddannelse i samme sprog.
London Bus Checker – 1,99 DKK

Venter på en bus overalt er en smerte , men ikke mere så end i London, hvor det ser ud som hver bus, der kommer ved er ikke den, du har brug for. Heldigvis en app som London Bus Checker eksisterer. Jeg har brugt det i over seks måneder nu, og det har sparet mig mere tid og hovedpine , end du kan forestille dig. Den app fungerer ved at vise dig alle de stoppesteder på et kort i dit område. Tryk på en stop for at se en real time liste over de kommende busser , herunder hvor langt væk de er, og hvornår den næste af det samme antal kommer , hvis du går glip af den umiddelbare én. Også en nice feature er, at du kan se rutekort for en given bus – handy for at planlægge din rejse.
Vert 2 – 1,49 DKK

Jeg tror, ​​alle bør have en konvertering app på deres iPhone. Efter alt , er der så mange tilfældige tidspunkter, hvor du finder dig selv behøver at konvertere noget , være i valuta , metrisk til kejserlige , eller endda UK til EU skostørrelser. Problemet er de fleste konvertering apps ikke tilbyde hele væld af enheder, du måske nødt til at konvertere om flyve – især klude. Det er, hvor Vert 2 kommer ind Vert er den mest funktionsrige enhed konvertering app jeg har fundet på iOS. Det giver dig mulighed for at konvertere mere end 900 enheder på farten. Moreso det freaking smuk.
Wordeo – Gratis

Efter 2013 var fuld af video-baserede sociale medier apps , var 2014 helt sikkert kommer til at følge trop. Lige ved kick off Wordeo har lanceret en video messaging app lanceret af tidligere medarbejdere i Apple og BBC. Den reelle bonus, denne ene er gratis. Derfor den bruges til f.eks. en babyalarm eller barnevogn.

Formålet med app’en er at budskabet hinanden med videoklip og “at være så hurtig og let som at sende et tweet. ” Det kan være svært at uploade video , skriv en titel, og dele men Wordeo hævder du kan komponere og sende en besked i 30 sekunder. Du indtaster tekst, du vil sende , og de ​​søgninger app via Getty Billede bibliotek af indhold til at matche op og skabe en videobesked. Derfra kan du ændre skrifttyper , skal du vælge forskellige klip og derefter ændre den ledsagende musik.

Den app giver dig mulighed for at sende disse pakker til en ven , skrive på Facebook eller Twitter , og selv uploade det til din egen Wordeo feed. Hvis du stadig ikke helt forstår , her er en prøve besked.

Wordeo er udtænkt af David Bailey , ex direktør for verdensomspændende detailhandel udvikling på Apple og partner Bob Johnson , der hjalp til at bygge BBC iPlayer. Wordeo er i øjeblikket tilgængelig på iTunes Store til iPhone og iPod touch-enheder sportslige iOS 6 eller 7.
Jelly – Free

Twitter medstifter Biz Stone har haft travlt på arbejde at skabe en ny social networking app kaldet Jelly. Det har ingen relation til Jelly Splash , men på grund af navnet er kan være svært at opdage på App Store, søg efter Jelly Industries , hvis du har nogen problemer.

Jelly er Yahoo Answers for 2014 , er formålet med den app er at bruge andre folks viden ved at stille et spørgsmål og crowd- sourcing et svar. Der er også et foto deling element til det så godt. Jelly stat, ” Det er ikke svært at forestille sig, at den sande løfte om en tilsluttet samfund er mennesker, der hjælper hinanden. ” Det er, hvad Jelly forsøger at gøre , hjælpe folk komme igennem livet ved at dele oplysninger. Det bedste eksempel på den app, så langt kommer fra Mark Zuckerberg. Der er en måde at få fat i noget godt babyudstyr på.

Grundlægger af Facebook fundet en edderkop i sit badeværelse og var usikker , hvor farligt det var. Så hvordan kan du gå om at finde ud af? Han lagt et billede på Twitter stille spørgsmålet , og mindre end 10 minutter senere havde han modtaget et svar, og vidste hurtigt at få det udenfor og så langt væk som muligt.

Hvis vi er ærlige , vil du ikke bruge dette på en timebasis meget som Facebook , Twitter og Instagram. Men det vil komme i praktisk, når du har brug for nogle specialviden eller ønsker at varme fuzzy følelse, når du har hjulpet en person ud af en lage.
Citymapper – Gratis

Billede scenen : du er ude i London (eller New York) , og du er en smule tabt , drukket eller begge dele. Det er sent , sandsynligvis regner, og du har brug for at komme hjem , men du er i en uvant del af byen omgivet af mærkelige bygninger og underlige mennesker. Hvad gør du?

Enkel, bare åbne Citymapper indtaste , hvor du vil hen, og at ansøgningen vil give dig detaljerede instruktioner , komplet med offentlig transport information , om hvordan du får fra din nuværende knibe til komforten i dit eget bolig.

The New York Times beskrev Citymapper som den bedste rejse app til nogensinde ramte New York og på dette emne, især publikation “er ikke forkert. Citymapper er et must have ansøgning om alle, der bor i enten London eller New York.
Viber – Gratis

Viber er på mange måder lige som Skype , den synkroniserer dine kontakter og giver dig push notifikationer samt regelmæssig messaging eller kald. Denne app er for alle: fra jet- indstilling verden rejsende, der ønsker at holde kontakt med mennesker over hele kloden , at den gennemsnitlige bruger, der kunne have ramt deres messaging grænse.

Viber giver brugerne mulighed for at sende video, fotos og beskeder bare ved at forbinde til 3G eller Wi-Fi.
Tinder – Gratis

Dating kan være hårdt. Online dating virker som en god løsning, men kan også være en omstændelig proces. Mine damer og herrer , er det tid du tiltrådte Tinder part.

Designet med dating i tankerne, Tinder er den hurtigt op og kommer sociale netværk app til personer i alderen 18-35. Fyrsvamp gør tingene lettere ved at udnytte din Facebook-profil , der er oprettet tager sekunder ved blot at tilslutte din Facebook-konto , og så er du velkommen til at gennemse singler i nærheden. Når det kommer til babyudstyr som den nye autostol eller en Ergobaby bæresele.

Fyrsvamp giver dig en kontinuerlig feed af ansigter at evaluere. Ligesom nogen? Swipe til højre. Ikke så ivrig ? Stryg til venstre. Når du “som” en person, der også har udvidet dig den samme høflighed en meddelelse popper op og du kan begynde messaging. Det er virkelig så simpelt.
Couch til 5K – Free

Couch til 5k er en app designet til at hjælpe den gennemsnitlige ikke- runner komme ind i en rutine til at hjælpe dem med at få fit. Navnet taler for sig selv , når der beskriver , hvilken type af fitness niveau, du kan starte med, så der er ingen grund til at bekymre sig om, hvor længe det har været siden du sidst legede de støvede undervisere.

Denne app bruger en tidsramme på tre gange om ugen , i 20-30 minutter i ni uger for at give brugerne mulighed for at gå fra stort set ingen motion til evnen til at køre 3,1 miles.

Med in-app musikafspilningslister og reelle menneskelige vocal stikord fra en valgt træner denne app vil du føle som om du er i tilstedeværelse af en egentlig personlig træner.

Det giver dig mulighed for at spore og beregne tempo og afstande din træning , såvel som dine fremskridt. Hvis du ønsker at uddanne sig til din lokale 5k eller bare at komme i form , så vi anbefaler du køber denne app.
TriggerTrap – Gratis

Har håb om at blive en verdensklasse fotograf , men har ikke penge til de rette værktøjer ? Eller måske du bare ønsker at blænde dine venner med dine fantastiske fotografering færdigheder. Enten måde Triggertrap er den billige løsning for dig.

Ved hjælp af en simpel adapter stik til at forbinde dit kamera til din mobile enhed , Triggertrap forvandler din smartphone eller tablet til en avanceret fotografering værktøj. Triggerfunktioner omfatter Timelapse , Distancelapse og lang eksponering. Disse tilstande arbejde for at hjælpe fotografen skabe billeder , der er kompatible med dem, der træffes med dyrt udstyr.

Den app selv er gratis, mens donglen vil koste dig omkring DKK 30 , men i forhold til prisen på de nyeste kameraer og udskiftelige objektiver det er ikke noget. TrustedReviews , com hedder denne app er en ” fiks tilføjelse til en fotograf værktøjskasse “, og påpeger den unikke trigger kvaliteter, at det har at tilbyde.
Feedly – Gratis

The New York Times raves at ” Feedly er, hvad du needly. Feedly giver en personlig news feed for brugere , hvilket sparer tid brugt på at søge efter nyheder eller checker ind på din favorit Tumblr blog.

Dette RSS-læser app giver brugerne mulighed for at spore deres foretrukne YouTube- kanaler, nyhedssider og blogs. Det skaber et magasin -lignende føler med et kortspil med sporede kilder alle let adgang til via app ved blot at bladre sider – eller rulle igennem. Feedly giver dig endda til at dele artikler eller sider gennem populære sociale netværkssider.
Cinemagram – Gratis

Fra den næste Steven Spielberg til skateboardere , fra video bloggere til forældre , der ønsker at kreativt indfange specielle familie øjeblikke , det Cinemagram app har noget for dig.

Denne app giver brugerne mulighed for at skabe korte, poleret videoklip til at dele med deres venner. Du kan filme et klip op til seks sekunder redigere det med Cinemagram s filtre og effekter og dele det over dit sociale netværk feed. Det er så nemt , kunne endda Tommy Wiseau gøre det.

Rost for sin kreative karakter , Cinemagram kombinerer brugen af video-og stillbillede at skabe en vin- Instagram hybrid app. Denne unikke app giver brugerne mulighed for at fastfryse områder af klip, som de ønsker at forblive stationær , så fokus i de bevægelige klip kan skinne. Denne app er et must have for dem med kreative ideer , der ønsker at se dem , der produceres og deles.
Steam – Gratis

Gaming er ikke længere rent nørd territorium og er nu meget en mainstream medium. Takket være smartphone teknologi gaming verden har åbnet en ny platform, der er bogstaveligt talt meget lettere at få dine hænder på.

Steam giver over 2.000 spil lige fra alle genrer og giver brugerne mulighed for at interagere på mobile enheder , desktops og endda deres fjernsyn. Den app skaber et online fællesskab af brugere, der ønsker at spille spil og interagere , alle på ét sted.

The Steam website tilskynder brugerne til ” Mød nye mennesker , deltage i spil grupper , danne klaner , chat i spillet. ” Take That gamer stereotyper for at være asocial !

Denne digital distribution app giver gode tilbud og opdateringer på spil, samt give en måde for brugerne at interagere med andre spillere. PCmag.com hævder, at det hjælper med at lette overgangen fra konsollen til mobilenhed og er ” damn nær fejlfri med hensyn til brugervenlighed og udførelse. ”
Quora – Gratis

Måske er du den slags person, der tilbringer tid skrive spørgsmål i Google-søgning , eller måske du er den slags person, der trolde spørgsmålene på Yahoo for at give nedladende svar , enten måde denne app er for dig.

Udviklet af to tidligere Facebook medarbejdere Quora er en af ​​de førende spørgsmål-svar apps. Quora giver brugerne mulighed for at oprette en profil for at tilføje , gennemse eller svare på spørgsmål om emner , som de har kendskab til eller interesse i.

Ligesom de fleste apps i dag Quora lader brugere deler spørgsmål og svar med deres venner og tilhængere. Det har også en placering- baseret funktion, der giver brugerne mulighed for at læse emner, der bliver diskuteret i nærheden.

Med en attraktiv brugerflade denne app har fået gode anmeldelser, og giver brugere med endeløse mængder af emner at læse op på , når der er et ledigt øjeblik. Brugere praler hastigheden af ​​app til de øjeblikke, hvor du har brug for at vide noget lige der og da. Bottom line er : Du har fået spørgsmål og Quora er fik svar.
OmniFocus 2 – DKK 13,99

Forestil dig, hvor meget nemmere livet ville være, hvis du havde din egen personlige assistent. Nogen at holde styr på dine aftaler og begivenheder , til at skrive ned hver din tanke , og dybest set hjælpe med at organisere dit liv. Nå , stop gnide det magiske lampe , fordi OmniFocus har app for dig.

Beskrevet som en personlig opgave manager, den OmniFocus app giver brugerne mulighed for at optage tanker , notater og aftaler i deres enhed. Det skaber to- do lister, der rent faktisk vil holde dig på sporet med påmindelser om opgaver, der skal udfyldes.

Hvad gør denne app forskellig fra pre -installeret løsning , såsom iPhone kalender app, er at det giver location- venlige opgaver og påmindelser. OmniFocus tillader brugere at oprette lister baseret på hierarki og giver dem mulighed for at spore opgave detaljer som forfaldsdatoer , lyd noter og billeder vedhæftede filer.
Dragon Diktat – Gratis

At skrive på den lille iPhone-tastaturet kan være svært, hvorfor så ikke give de trætte fingre en pause ? Siri er fantastisk til at bruge tale til tekst -teknologi , men nogle gange hun bare ikke forstå dig. Dragon Diktat er en gratis app, der giver dig mulighed for at tale i telefonen , og det vil omskrive den , så du kan tweete , tekst, e-mail eller opdatere din Facebook-status. Denne app er perfekt til grammatik nørder , da det giver dig mulighed for at ringe ud tegnsætning såsom “Bill COMMA tage skraldet FULD STOP”.
Dubble – Gratis

Den seneste i telefon fotografering bringer os Dubble , den første app, der gør det muligt for folk fra hele verden til at fusionere deres billeder sammen. Først tage et foto. Derefter vil Dubble tilfældigt vælge en andens at skabe et unikt billede. Skyd direkte i app eller bruge et billede fra dit kamera rulle til Dubble et billede, derefter dele den på dine sociale netværkssider. Denne app er en innovativ, cool og vil krydre din Instagram -konto.
Around Me – Gratis

Udforskning et nyt sted kan være sjovt , men hvad sker der, hvis du har brug for at fylde din benzintank eller trække nogle penge fra en pengeautomat ? Around Me er en gratis app, der bruger Wi- Fi til at identificere din placering og finder alt fra pubs til apotekerne tættest på dig. Afhængige af Google Maps til retninger, Around Me er en stor og nem at bruge følgesvend app til enhver iPhone bruger.
Shazam – Gratis

Shazam er en af ​​de apps , hvor du spekulerer på, hvordan du har klaret før du har downloadet. Denne musikalske anerkendelse app vil sørge for du vil aldrig blive generet af disse uidentificerbare øre orme igen – blot holde din iPhone til en højttaler , og det vil fortælle dig, hvilken sang der spilles i så lidt som 1 sekund.
Tumblr – Gratis

Sende billeder , links, observationer eller videoer fra uanset hvor du er i verden med den Tumblr app til iPhone. Ikke alene vil det lade dig at holde op med dine favorit blogs og udgive eksternt, det giver også offline support, hvor du kan skrive , ligesom og Reblog. Nice!
Film efter Flixter – Gratis

Ved en løs ende? Eller bare har lyst til at se de nyeste Jennifer Lawrence filmen? Uanset hvad du ønsker , er dette app for dig. Alt du skal gøre er at vælge en film, og den app virker alt andet. Det viser nærliggende biografer og screening gange baseret på din placering. Plus, kan du tilpasse den ved at tilføje dine foretrukne biografer. Alt du skal gøre er at købe popcorn.
Mint – Free babyudstyr til dit barn.

Du behøver ikke bare brug for et budget : du har brug for Mint. Det giver dig mulighed for at spore og administrere dine penge på farten – og se hvad du kan spare. Du skal blot åbne en konto , skal du tilføje dine oplysninger og Mint vil gøre resten. Hvis du er bekymret for sikkerheden , er den app beskyttet med adgangskode, og du kan deaktivere fjernadgang , hvis du nogensinde mister din telefon. Det synkroniserer også på tværs af andre enheder, så du kan bruge den på et skrivebord eller via eventuelle andre tabletter , du har.
3Rings – Gratis

3Rings er en app designet til at hjælpe dig med at holde et vågent øje med ældre slægtninge for at sikre, at de er ok.

Tjenesten forbinder en ældre slægtning traditionelle fastnet telefon til resten af familiens smartphones via en app interface, SMS tekster , opkald eller e-mails. Væsentlige, det ældre familiemedlem gør en daglig opkald fra deres fastnet til 3Rings “automatiseret hub, dette så relæer ” check-in “til forbundet familie og venner via enten app, en SMS-besked , en automatiseret opkald eller en e-mail. Hvis den relative ikke ringe til check-in for en dag som forventet , så en advarsel vil blive sendt ud foreslå du kontrollere dem.

App’en er gratis at downloade og kommer med en gratis prøveperiode, men en fuld pakke koster enten DKK 5,99 per måned eller DKK 9,99 per måned afhængigt af , hvilke muligheder du gå efter.

Her er en video over nogle af de bedste apps til din mobiltelefon