Januar slankekur – hvilke slankeprodukter virker?

Mange af os vil gerne tabe os lidt her i Januar og Februar. Vi har været for inaktive i julen, spist for godt – og langsomt har vægten sneget sig længere op end hvad vi ønsker. Derfor er en meget stor del af danskerne, på udkig efter en hurtig måde lige at smide et par kilo på her i starten af året. Derfor er vi også ekstra villige til at smide penge efter produkter som Nupo, Nutrilett, Chili Burn eller XL-S fedtbinder. Men er disse produkter så også pengene værd eller er det faktisk spild af penge? Lad os se lidt nærmere på det.

Opnå maksimalt og det bedste vægttab med Nupo og Chili Burn.

Nupo – det klassiske slanke produkt

Nupo har været fremme i rigtig mange år, og mange af os har faktisk opnået ok resultater med produktet. Det er forholdsvis billigt, og fås som regel som proteinbar, pulver eller supper. Det smager godt og virker ved at du spiser deres produkter frem for et almindeligt måltid. F.eks. kan man udskifte morgenmad og middags mad med Nupo, og så spise almindeligt til aften. For at opnå nogle resultater med en Nupo kur, så bør man droppe de søde sager og sodavand. Undgå at spise et kæmpe måltid om aftenen, og gerne dyrke en smule motion. Så er det tilgengæld også en nem og nogenlunde effektiv slankekur.
Mit problem med nupo, er at deres måltider ikke mætter helt nok. Så en af dagen går man og er sulten. Men ellers er det bestemt ikke den værste slankekur.

Læs om Nupo – Er nupo et godt slankemiddel?

New Nordic Chili Burn – Et nyt nordisk produkt

Mange af jer, har sikkert hørt at chili kan øge ens grund forbrænding med op til 5%. Dette er også ideen bag et produkt som New Nordic Chili Burn. Udover chili indeholder slankeproduktet også ekstrakt fra grøn te, et produkt som også skulle øge ens forbrænding og sundhed. Jeg har endnu ikke selv haft mulighed for at afprøve det, men kender flere som har testet det. Deres resultater har været ret skuffende. Alene har det ikke haft nogen mål effekt, men sammen med f.eks. en Nupo kur eller Xl-S fedtbinder, kan det måske øge effekten heraf en smule. Så som enkeltstående produkt, kan jeg desværre endnu ikke anbefale XL-S medical fedtbinder.

Læs om Chili burn – Bliv mere sund med New Nordic Chili Burn

XL-S medical fedtbinder – undgå at optag fedtet fra maden

Spiser man meget fed mad på XL-S fedtbinder, så vil man opleve en tynd og fedtet afføring. Men spiser man nogenlunde ordentligt så kan XL-S Medical fedtbinder binde op til 25% af fedtet i din kost, så det ikke optages i tarmene. Derfor indtager man færre kalorier og burde i princippet tabe sig. Igen et produkt lige som Chili Burn, der ikke har den store effekt alene. Kombinere man det med en ordenlig kost og noget motion. Så har det en vis effekt, men desværre noget overvældende.

Læs om: Skal man vælge Nupo eller Nutrilett som slankepulver

CLA slankepiller – et produkt der øger fedtforbrændingen

CLA står for Konjugeret linolsyre, og har igennem de sidste mange år været markedsført som et slankeprodukt. Linolsyre er den mest almindelige omega-6 fedtsyre, en fedtsyre som forekommer i naturligt i f.eks. vegetabilske olie, men også i mindre mængder i diverse andre fødevarer.
Igen er det tale om et produkt hvor nogle siger at de faktisk har opnået et større vægttab end ellers ved at bruge dem, hvor andre slet ikke har opnået nogle resultater af slankepillen.

Ingen af disse slankeprodukter er noget mirakel produkt, som garanterer dig et hurtigt vægttab. Men sammen end en sund kost og daglig motion, så kan de være med til at øge dit naturlige vægttab en smule – på en sund og sikker måde. Så er man villig til at smide penge efter at tabe sig en smule hurtigere, så er produkter som XLS Fedtbinder, Chili Burn og CLA bestemt en mulighed. Er man for doven til at veje maden og tælle kalorier, så er Nupo (eller et tilsvarende produkt som Nutrilett) ikke en dårlig løsning.