Nupo eller Nutrilett?

Nupo-nutrilettSkal man vælge Nutrilett eller Nupo som måltids erstatning hvis man skal på slankekur?

Der er fordele og ulemper ved både Nupo og ved Nutrilett og hvad man lige skal vælge afhænger af dig som person.

Generelt smager Nutrilett bedre end Nupo, men indeholder også flere kalorier pr. potion.  Vi ser her nærmere på dem i forhold til energi, pris og smag.

Læs mere om Nupo – Hvordan taber man sig med slankeprodukter

Pris
Prismæssigt er de temmelig ens, men nu og da kan man være heldig at finde nogle tilbud på Nupo som lige er en tak bedre end de Nutrilett tilbyder samt vi ser mere ofte Nupo på tilbud. Så i gennemsnit er Nupo en smule billigere af de 2 andre produkter.

Kalorier
Nutrilett indeholder næsten altid flere kalorier og dermed mere energi end Nupo. Det gør at ens vægt tab ikke er lige så effektivt hvis man benytter sig at Nutrilett.

Smag
På smagen vinder Nutrilett klart. Både deres drikke, supper og proteinbarer smager bedre end Nupos.

Hvordan skal disse slankeprodukter så indtages? Begge produkter fås i flere forskellige typer, vi ser her nærmere på de 3 mest populære:

Bar
En bar minder meget om de traditionelle chokolade barer vi kender som snickers, mars og yankee bar. Dog med et meget lavere kalorie indhold. De fås med flere forskellige smags variationer som jordbær, karamel, chokolade og smager efter min mening rigtigt godt. Igen er smagen en smule bedre hos Nutrilett men de andre barer er bestemt også gode.
Prisen ligger på omkring de 20 kroner for en bar så det er en temmelig dyr løsning, men efter min mening klart den nemmeste og den som smager bedst.

Supper
Begge produkter fås også som supper. Her blander du noget pulver med vand og varmer det op og i løbet af få minutter har du en god og nærende suppe.
Prisen på supperne er cirka den samme som på proteindrikkene så noget billigere end baren.  Igen er supperne fra Nutrilett bedre end konkurrentens, men indeholder også flere kalorier. Personligt syntes jeg ikke som meget om supperne, de smager bare ikke godt nok.

Drikke
Begge firmaer tilbyder deres produkter som drikke, enten færdig blandet som ofte koster alt for meget til at være relevante og som pulver du selv blandet med vand eller mælk.
Det er en fin og billig løsning til dig som ønsker en måltidserstatning der mætter godt og smager ok, og nok den løsning som de fleste vælger at bruge.
Ikke så nemt som en bar, men den mætter mere, og er stadig ret nem at lave i forhold til et normalt måltid.

Konklusion
Umiddelbart skulle man mene at det bedste valg til en slankekur var Nupo, men det er ikke altid tilfældet. Syntes du ikke så meget om smagen i Nupo risikere man rigtigt hurtigt at køre træt i sin slankekur og dermed opnår man ikke sine mål. Det kan så godt være det tager et par uger længere med nutrilett men til gengæld når man så sine mål. Høre man derimod til den store gruppe af folk som syntes at Nupo smager ganske fint er det løsning man bør foretrække. Alternativt kan man jo kombinere de 2 og dermed få lidt variation hvilket også kan hjælpe på at man overholder sin slankekur lidt bedre. Om man så skal vælge det som suppe, bar eller drink afhænger af ens økonomi og præference, min favorit er karamelbaren fra Nupo. Lige nu kan du spare en del penge ved at benytte nogle af de tilbud de har på Nupo hos med24.dk – samt se hvilke smagstyper man kan få.

Få et få mere ud af dit vægttab, kan du evt. kombinere disse måltids erstatninger med produkter som New Nordic Chili Burn eller XL-S Medical fedtbinder. Så burde der ryge et halv kilo ekstra hver måned.

Kilder:
Med24.dk